Förarbevis Vattenskoter Ystad

Genomför er kurs för förarbevis vattenskoter i Ystad. Nedanför i kalendern kan ni boka den praktiska körningen i Ystad. För körning av vattenskoter ställs det krav på genomförd utbildning. CSM vattenskoterutbildning är av Transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare.

Laddar…

Kursupplägg

Kortfattat är kursen uppdelad i tre moment där det första momentet består av individuell läsning på distans hemifrån. När ni som deltagare bokat er kurs hos oss på CSM får ni tillgång till kursmaterialet som finns tillgängligt på vår hemsida. Det andra momentet består av en lärarledd genomgång samt ett teoretiskt prov. Det sista momentet i kursen består av praktisk körning av vattenskoter i Ystad. Mer om kursen upplägg kan ni läsa i fliken vattenskoterutbildning.

Följande moment genomförs på den praktiska körningen,

  • Lågfartsmanöverövningar
  • Högfartsmanöverövningar
  • Undanmanöverövningar
  • Nödåtgärder

De praktiska övningarna genomförs efter de teoretiska momenten och leds av en instruktör.

Körkort-Vattenskoter-Ystad

Erhåll förarbevis för vattenskoter i Ystad

CSM vattenskoterutbildning erbjuder kurser för förarbevis vattenskoter i Ystad. Vattenskoterförare behöver från och med den första Maj 2022 ha ett giltigt förarbevis för att framföra en vattenskoter. Boka er kurs i Ystad redan idag och skaffa förarbevis för vattenskoter.

Här finns vi

Vi håller till i småbåtshamnen i Ystad och sjösätter vattenskotrarna i den allmänna rampen. Innan vi sjösätter vattenskotrarna kommer vi att ha en motorkontroll, prata om säkerhet samt se över befintligt sjökort över aktuellt område. Därefter sjösätter vi vattenskotrarna och utför olika praktiska moment, exempelvis manöverövningar i olika hastigheter.

Pris förarbevis vattenskoter i Ystad

Hos CSM kostar det 3999:- att skaffa ett förarbevis för vattenskoter i Ystad. I våra utbildningar ingår det körgaranti. Det tillkommer inga extra- eller dolda avgifter utöver priset. Som deltagare får ni låna vattenskoter på plats. Ni behöver endast ha med er något att äta eller dricka om behovet finns. Efter genomförd vattenskoterutbildning återstår endast en ansökan hos Transportstyrelsen om antingen ett digitalt- eller fysiskt förarbevis för vattenskoter.