Vi erbjuder vattenskoterutbildning i Örebro!

Äntligen kan vi på CSM Vattenskoterutbildningar erbjuda våra utbildningar för er som bor i Örebro! Som ni kanske vet har vi erbjudit utbildningar i bland annat Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ystad och Karlstad tidigare, men nu finns vi även i Örebro. Det innebär att du som bor i Örebro kan ta ditt förarbevis för vattenskoter med vår hjälp. Passa på att boka redan idag för att ha ditt förarbevis redo inför sommarens varma dagar!

Egen vattenskoter i Örebro

Förarutbildningen för vattenskoter i Örebro går till på ungefär samma sätt som våra andra utbildningar. Den enda skillnaden är att du som vill genomföra din praktiska körning i Örebro behöver ta med din egen vattenskoter. Om du inte har en egen vattenskoter kan du såklart genomföra den praktiska körningen i någon av de andra städerna vi finns i. Du hittar mer information om vilka städer vi är verksamma i på vår webbplats!

Hur går utbildningen till?

Att ta förarbevis för vattenskoter går snabbt och smidigt, och hela kursen sträcker sig över två halvdagar. Den är uppdelad i två delar – teori och praktik. Den teoretiska delen går ut på att du själv läser in teorin hemma. Du får dessutom en lektion av oss på distans, där vi går igenom alla moment som du ska kunna. Vi täcker bland annat körregler, sjövett och andra kunskaper som du ska besitta innan du kan börja köra. Du har möjlighet att studera hemma hur mycket du vill innan det är dags att göra provet!

Den praktiska delen går ut på att köra vattenskoter, och där får du påvisa dina kunskaper för en instruktör. Du ska veta hur man manövrerar vattenskotern på ett säkert sätt, samt påvisa dina kunskaper kring regler och sjövett under tiden.

Ta förarbevis för vattenskoter i Örebro

Om du är intresserad av att gå utbildningen hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! På vår hemsida hittar du mer information om själva utbildningen, samt vad som gäller för Örebro. Du hittar även vanliga frågor och svar, samt information om vad du ska ta med dig och tänka på inför utbildningen. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig med alla svar. Vi hoppas att du väljer att ta ditt förarbevis för vattenskoter i Örebro tillsammans med oss på CSM Vattenskoterutbildning!

Related Posts