Förarbevis Vattenskoter Kalmar

Säkra fortsatt körning av vattenskoter då det från och med Maj 2022 ställs krav på genomförd utbildning. CSM innehar alla erforderliga certifieringar och licenser för anordning av utbildning för vattenskoter.

I formuläret nedanför kan ni göra en intresseanmälan för den praktiska körningen i Kalmar. Observera att ni behöver ha tillgång till egna vattenskotrar om ni kör i Kalmar.

Intresseanmälan

Skaffa förarbevis för vattenskoter i Kalmar

Det första momentet består av att ni som deltagare läser kursmaterialet. I samband med bokning får ni inloggningsuppgifter till kursmaterialet som ni läser via vår hemsida. Beroende på studievana samt hur mycket tid ni har att avsätta kan tiden för läsningen variera.

När ni läst färdigt och vill genomföra det teoretiska provet hör ni av er till oss och då väntar en digital genomgång som är lärarledd. Inledningen av detta moment består av en genomgång och efter genomgången förväntas ni genomföra det teoretiska provet.

Slutligen väntar den praktiska körningen. Vi sjösätter vattenskotrarna i Ängö och beger oss därefter till ett område som är anpassat för vattenskoterkörning. I samband med den praktiska körningen kommer era köregenskaper att bedömas och ni kommer att få tips och råd för att bli säkrare vattenskoterförare.

Praktisk körning- Att tänka på

  • Ta med giltig legitimation
  • Flytvästar finns att låna på plats men det går bra att ta med en egen
  • Använd lämplig klädsel för körning av vattenskoter
  • Ni behöver ha tillgång till en egen vattenskoter

Förarbevis vattenskoter Kalmar- Pris?

Priset för att skaffa ett förarbevis för vattenskoter i Kalmar hos oss på CSM är 3.499 SEK. Det tillkommer inga dolda avgifter. När ni genomfört kursen återstår endast en ansökan via vattenskoterwebben.

Följande ingår i paketet:

  • Kursmaterial samt slutprov
  • Lån av säkerhetsutrustning
  • Körgaranti- Det tillkommer inga extra kostnader om du behöver ytterligare praktisk övning