Förarbevis Vattenskoter Örebro

Genomför er kurs för förarbevis vattenskoter i Örebro. I formuläret nedanför kan ni göra en intresseanmälan för den praktiska körningen. Observera att ni behöver ha tillgång till egna vattenskotrar om ni kör i Örebro.

För körning av vattenskoter ställs det krav på genomförd utbildning. CSM vattenskoterutbildning är av Transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare.

Intresseanmälan

Uppstart för vattenskoter utbildning i Örebro

Hos oss på CSM Vattenskoterutbildning kan du ta ditt förarbevis för vattenskoter och njuta av friheten med att kunna köra vattenskoter över hela landet när du vill! Vi har tidigare erbjudit utbildningar i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Ystad och Göteborg – men nu kan även ni som bor i Örebro ta körkort för vattenskoter via oss.

Hur går vattenskoterutbildningen till?

När du går din utbildning för att ta förarbevis för vattenskoter med oss på CSM gör du det i två steg – en teoretisk och en praktisk utbildning. Den teoretiska utbildningen består av ett digitalt kursmaterial som du själv kan studera i lugn och ro, samt ett lärarlett tillfälle där våra instruktörer går igenom och diskuterar frågorna tillsammans med er. Den praktiska delen genomför vi tillsammans med er i den stad ni går kursen i. Vi kan dessutom komma till er hemstad och göra den praktiska körningen, förutsatt att ni är fler än 4 personer som vill boka kursen.

Boka utbildning förarbevis för vattenskoter i Örebro

För dig som bor i Örebro och vill ta ditt förarbevis för vattenskoter kan du boka redan idag här på vår webbplats! Observera dock att du som genomför den praktiska körningen tillsammans med oss i Örebro måste ta med din egen vattenskoter för körningen, vi kan dessvärre inte bistå med vattenskotrar i Örebro än.

Hela kursen genomförs på två halvdagar, plus den tid som du behöver för att studera teorin hemma på egen hand. Du behöver ta med dig

  • Giltig ID-handling
  • vattenskoter (för den praktiska körningen i Örebro)
  • något att äta om behovet finns
  • lämpliga kläder för vattenskoterkörning

Professionell utbildning för vattenskoterkörkort i Örebro

Vi på CSM Vattenskoterutbildning erbjuder en heltäckande och högkvalitativ utbildning som ger dig alla kunskaper och förutsättningar som krävs för att manövrera vattenskoter på ett tryggt och säkert sätt. Hos oss får du dessutom körkortsgaranti, vilket innebär att du alltid kan göra om din praktiska körning kostnadsfritt om du inte skulle klara den på första försöket. När du har genomfört din utbildning tillsammans med oss besitter du alla kunskaper och färdigheter som krävs för att ta ditt förarbevis för vattenskoter – och kan därefter köra när du vill över hela landet. Har du några frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss så återkommer vi med mer information. Du kan dessutom läsa mer om våra utbildningar, vanliga frågor samt bestämmelser från Transportstyrelsen, här på vår webbplats.