Förarbevis Vattenskoter Stockholm

CSM vattenskoterutbildning erbjuder kurser där deltagarna efter godkända resultat erhåller ett förarbevis för vattenskoter. Samtliga lördagar och söndagar från och med Mars 2022 erbjuder vi kurser i Stockholm.

Från och med första Maj 2022 infördes ett lagkrav på att inneha ett förarbevis för vattenskoter vid körning. CSM vattenskoterutbildning är av Transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare för att bedriva utbildningar för vattenskoter.

Laddar…

Hur går man tillväga?

Här nedan finner ni stegen för att erhålla ett förarbevis för vattenskoter i Stockholm.

  • Först bokar ni in ett passande datum för den praktiska körningen. I samband med det får ni tillgång till det teoretiska kursmaterialet som finns tillgängligt på vår hemsida. Teorin genomför ni på distans och online.
  • När ni genomfört läsningen av det teoretiska kursmaterialet är det dags för en digital genomgång på distans. Efter genomgången väntar ett teoretiskt prov.
  • Det sista steget för att erhålla ett förarbevis för vattenskoter i Stockholm är den praktiska körningen. Efter genomförd utbildning återstår endast en ansökan hos Transportstyrelsen. Som deltagare kan ni antingen beställa ett digitalt- eller fysiskt förarbevis för vattenskoter. Mer info om hur ni går tillväga kommer efter genomförd utbildning.

Ni besöker oss endast vid ett tillfälle och det är när den praktiska körningen ska genomföras. Läsning av kursmaterial samt genomgång genomförs på distans och online.

I samband med den praktiska körningen sker uppsamling i vår lokal som ligger i Södra Stockholm. Till en början kommer vi tillsammans att se över aktuellt sjökort samt befintlig säkerhetsutrustning. Därefter beger vi oss till ett område i närheten av Slagsta och sjösätter vattenskotrarna för att utföra de praktiska momenten.

Våra instruktörer är bekanta med området sen tidigare och har gedigen erfarenhet av vattenskoterkörning.

Vad behövs inför den praktiska körningen i Stockholm?

Ni behöver endast ha med er passande kläder, giltig ID-handling samt något att dricka eller äta om behovet finns.

När ni vill erhålla ett förarbevis för vattenskoter i Stockholm hos CSM ingår följande på den praktiska körningen.

  • Lånande av vattenskoter
  • Lånande av säkerhetsutrustning

Om behovet finns går det bra att byta om i våra lokaler.

Förarbevis vattenskoter Stockholm, pris?

Priset för att genomgå en kurs hos CSM och erhålla ett förarbevis för vattenskoter i Stockholm är 3999: – SEK. Det tillkommer inga dolda avgifter. Om ni består av minst 4 personer kan vi även besöka er på annan plats.

Körgaranti ingår alltid i våra utbildningar och ni är alltid välkomna tillbaka kostnadsfritt för ytterligare praktisk övning.