Förarbevis Vattenskoter Karlstad

Boka vattenskoterutbildning i kalendern nedan. För att köra vattenskoter ställs det krav på genomförd utbildning, säkra fortsatt körning av vattenskoter genom att boka tid idag. CSM innehar alla erforderliga licenser och certifieringar för anordning av utbildning för vattenskoter.

Laddar…

Skaffa förarbevis för vattenskoter i Karlstad

Från och med Mars 2022 erbjuder CSM vattenskoterutbildning kurser för förarbevis vattenskoter i Karlstad. Det nya lagkravet gällande vattenskoter innebär att vattenskoterförare från och med första Maj 2022 behöver ha ett giltigt förarbevis för vattenskoter. Se därför till att boka er kurs för förarbevis i Karlstad redan idag. CSM vattenskoterutbildning har samtliga certifikat för att bedriva vattenskoterutbildningar och är av Transportstyrelsen godkända utbildningsanordnare. Vi är stationerade i Karlstad samt andra städer men har även möjlighet att besöka deltagarna i deras ort om antalet består av minst fyra personer. Observera att bokningen i kalendern ovan avser vattenskoterutbildning i Karlstad.

Kursupplägg

I kursen förarbevis för vattenskoter i Karlstad är teorin på distans. Som deltagare besöker ni oss endast vid ett tillfälle för att genomföra den praktiska körningen. Kursupplägget är i följande steg:

  • Först bokar ni in den praktiska körningen. I samband med det får ni ett användarnamn samt lösenord till kursmaterialet som finns tillgängligt på vår hemsida.
  • Därefter studerar ni in kursmaterialet och förbereder er inför det teoretiska provet. Detta gör ni online och på distans.
  • När ni läst kursmaterialet erbjuder vi en tid för en lärarledd genomgång som sker på distans. Efter genomgången förväntas deltagarna att genomföra ett teoretiskt prov.
  • Slutligen besöker ni oss i Karlstad för praktisk körning av vattenskoter.

Här sjösätter vi

I Karlstad sjösätter vi vattenskotrarna i Lillängshamnen och uppsamling sker utanför vaktstugan. Som deltagare behöver ni endast ha med er,

  • Passande kläder för vattenskoterkörning.
  • Något att förtära om behovet finns.
  • Giltig legitimation.

 

Det går bra att byta om i vår vaktstuga i Lillängshamnen. Lånande av vattenskoter ingår i våra utbildningar i Karlstad och ni behöver heller inte ha med er någon säkerhetsutrustning. Det går självklart bra att ta med en egen flytväst om det finns önskemål. I samband med den praktiska delen av vattenskoterutbildningen kommer deltagarnas köregenskaper att bedömas. Våra instruktörer som finns på plats har gedigen erfarenhet av sjöfart och vattenskoter.

Lillängshamnen ligger endast några minuter från Skoghalls centrum. Under högsäsong är hamnen välbesökt men våra instruktörer på plats har stor erfarenhet av vattenskoterkörning i detta område och finns tillhands under vattenskoterutbildningen. Från Lillängshamnen har du utsikt över Vänern och dess glittrande vatten.

Förarbevis vattenskoter Karlstad - Pris?

Det kostar 3999:- att skaffa ett förarbevis för vattenskoter i Karlstad. I priset tillkommer det inga dolda avgifter och vi kan också besöka er i annan ort utan extra kostnad om ni består av minst 4 deltagare

 

Efter genomförd vattenskoterutbildning

Efter genomförd kurs får deltagaren ett förarintyg av oss. Där framgår det att ni genomfört en godkänd vattenskoterutbildning. I samband med att ni är godkänd lägger vi som utbildningsanordnare in er i Transportstyrelsens utbildarwebb. Ni som deltagare behöver därefter ansöka via Transportstyrelsen om ett digitalt- eller fysiskt förarbevis för vattenskoter. Efter avslutad vattenskoterutbildning skickar vi ytterligare information till er angivna mailadress.