Förarbevis Vattenskoter Norrköping

I kalendern nedan kan du boka din vattenskoterutbildning i Norrköping. Säkra fortsatt körning av vattenskoter då det från och med Maj 2022 ställs krav på genomförd utbildning. CSM innehar alla erforderliga certifieringar och licenser för anordning av utbildning för vattenskoter.

Laddar…

Erhåll ditt förarbevis för vattenskoter i Norrköping

Vi erbjuder kurser i Norrköping där ni vid godkänt resultat erhåller ett förarintyg som styrker att ni genomfört en godkänd kurs. Med nya kursstarter varje veckan kan ni genomföra utbildningen hos oss i Norrköping. Ni behöver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet för att erhålla ett förarbevis för vattenskoter. Alla är välkomna att boka en tid hos oss. Det enda kravet är att man har fyllt minst 15 år. Ni kan läsa mer om den nya lagen på Transportstyrelsens hemsida.

Vår vattenskoterutbildning i Norrköping är uppdelad i två moment, en teoretisk och en praktisk del. Teorin sker på distans medan den praktiska delen kräver fysisk närvaro. Detta är ett väldigt populärt upplägg bland våra deltagare som erhållit ett förarbevis för vattenskoter i Norrköping. När ni läst igenom kursmaterialet väntar en lärarledd genomgång där ni har möjlighet att få stöttning samt ställa frågor. Slutligen återstår endast den praktiska körningen. Efter avslutad vattenskoterutbildning behöver ni ansöka om antingen ett digitalt- eller fysiskt förarbevis för vattenskoter hos Transportstyrelsen.
Vi erbjuder en kvalitativ och noggrann vattenskoterutbildning med fokus på miljö och säkerhet. Observera att vissa kan behöva längre tid för att bli klara med kursen. Vi erbjuder därför körgaranti vilket innebär att det inte kostar extra att komma tillbaka för mer träning. Efter avslutad vattenskoterutbildning besitter ni den kunskap som krävs och är redo för de utmaningar som ni kan komma att ställas inför till sjöss.

Vad ingår i kursen?

För att skaffa ett förarbevis för vattenskoter i Norrköping behöver ni genomföra följande steg,

När ni genomfört er bokning får ni användaruppgifter samt lösenord till kursmaterialet som finns tillgängligt på vår hemsida. Teoretiskt kursmaterial ingår i kursen. Teorin genomförs på distans och online.

Lärarledd genomgång på distans där ni har möjlighet att få stöttning samt ställa frågor.

Uppkörning och praktisk övning av vattenskoter. Vi håller våra kurser i Lindö. I er bokningsbekräftelse framgår plats för uppsamling samt annan värdefull information.

När ni genomfört kursen förarbevis vattenskoter i Norrköping erhåller ni ett förarintyg av oss. Detta är underlag som styrker att en godkänd kurs för vattenskoter genomförts. Därefter återstår endast en ansökan hos Transportstyrelsen.

Vattenskoter-Uppifrån-Utbildning

Vad behöver ni ta med er inför den praktiska körningen?

Medtag följande inför den praktiska körningen i Norrköping,

  • Giltig ID-handling.
  • Något att äta eller dricka om behovet finns.
  • Lämpliga kläder för vattenskoterkörning.

För de tillgängliga kurserna för förarbevis vattenskoter i Norrköping gäller alltid lånande av vattenskoter samt säkerhetsutrustning. Ni som deltagare behöver därmed inte ta med någon egen vattenskoter utan det finns att låna på plats av oss. Det går självklart bra att ta med en egen flytväst om behovet finns.

Det går bra att byta om i vår lokal i Lindö som ligger i Norrköping. CSM vattenskoterutbildning har instruktörer som har gedigen erfarenhet inom sjöfart och vattenskoterkörning. Du får som deltagare ständigt instruktioner och feedback av instruktörerna.