Om oss

Varmt välkommen till oss på CSM Vattenskoterutbildning! Vi är ett ledande företag som arbetat med att hjälpa människor att ta körkort för vattenskoter under en lång tid, och vi har under vår verksamma period utbildat tusentals för att hjälpa dem att ta sitt förarbevis för vattenskoter.

Vi på CSM var först i landet med att erbjuda utbildningar för vattenskoter, och vi kan hjälpa dig med allt du behöver för att få ditt förarbevis vattenskoter på ett snabbt och effektivt sätt. Våra utbildningar finns i Stockholm, Göteborg, Kalmar, Ystad, Örebro, Karlstad och Norrköping, men vi erbjuder även praktisk körning i andra städer, förutsatt att ni är fler än 4 personer som vill ta ert körkort samtidigt.

Man-kvinna-vattenskoter-instensivutbildning

Vad erbjuder vi?

Under 2022 infördes en ny lag som säger att du måste ha ett körkort för att få åka vattenskoter lagligt. Hos oss på CSM Vattenskoterutbildning kan du får hjälp med att ta ditt förarbevis för vattenskoter. Vi erbjuder en heltäckande kurs som innehåller både teori och praktisk körning, där du får alla kunskaper du behöver för att ta ditt körkort för vattenskoter. Du kan läsa mer om våra utbildningar här på hemsidan, under sidorna våra vattenskoterutbildningar och förarbevis vattenskoter.

Vattenskoterkörkort: pris och krav

För att ta förarbevis vattenskoter behöver du ha fyllt 15 år. I övrigt finns det inga krav på förkunskaper. Vi som utbildningssamordnare kommer att godkänna ditt förarbevis när du har klarat av kursen, och efter det kan du ansöka om ett digitalt eller fysiskt förarbevis.

Den sammanlagda tiden för kursen är förlagd vid två tillfällen (samt den tid du behöver för att studera teorin på egen hand) och den kostar 3999 kr per person. Du behöver inte ha någon egen utrustning eller vattenskoter, vi tillhandahåller detta åt dig. Om du däremot vill använda din egen vattenskoter går det såklart bra!

Kontakta oss för att boka utbildning

Du kan läsa mer om våra utbildningar, våra priser och hur kursens upplägg ser ut på vår hemsida. På Transportstyrelsen kan du dessutom läsa mer om lagen kring körkort för vattenskoter. Om du är intresserad av att boka utbildningen redan idag är du alltid välkommen att kontakta oss!