Presentkort

Presentkort

Ge bort ett presentkort

Ge bort en present i form av ett presentkort från CSM vattenskoterutbildning. Du har nu möjlighet att köpa ett presentkort att ge bort till någon du bryr dig om. Du som kund bestämmer om du vill ha presentkortet levererat hem till dig eller direkt till mottagaren. Inom 24 timmar från beställningen skickas presentkortet med posten och gäller i 2 år så mottagaren har gott om tid att komma igång

Förarintyg för vattenskoter

Kursen ”förarintyg för vattenskoter” passar alla som har ett intresse för vattenskoter och är ett perfekt exempel på en kurs som du kan ta del av vid köp av ett presentkort. Vi vänder oss till både erfarna samt mindre erfarna åkare, du som kund behöver inga förkunskaper. Se till att säkra ditt din rätt att framföra vattenskoter inför nästa år. Mer om detta kan du läsa på Transportstyrelsens hemsida.

Vill du ge bort en utbildning till någon fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför. Presentkortet gäller i 2 år och innehåller ett användarnamn och kod som aktiverar utbildningen. Man har därefter tillgång till kursen fram till dess att man har förarintyg i vattenskoter. Tänk dock på att det är åldersgräns på 15 år.

Presentkort